YouTube video

Kerjasama ArtiqAir dengan BSN

Kerjasama ArtiqAir dengan BSN: Tawaran Diskaun 50% untuk bulan pertama dan hadiah premium ekslufif untuk anda

Dapatkan segera promo baharu yang menarik khas untuk anda melalui kerjasama eksklusif antara ArtiqAir dan BSN. Sebagai jenama aircond Malaysia, kami berbangga kerana dapat bekerjasama dengan BSN, salah sebuah bank terkemuka di Malaysia yang menawarkan pelbagai kemudahan kewangan kepada rakyat Malaysia. Kerjasama bersama BSN merupakan salah satu daripada pelbagai lagi kerjasama lain yang telah disediakan untuk pelanggan kami. Bagi pemegang kad debit dan kredit BSN, dapatkan potongan 50%  bagi bulan pertama serta hadiah bernilai RM499 sebelum 31 Oktober 2023.

New BSN

Apa itu ArtiqAir ?

ArtiqAir merupakan aircond inverter yang mudah untuk dimiliki, dicipta demi memastikan setiap isi rumah Malaysia dapat memiliki keselesaan di rumah tanpa was-was. Dengan tawaran EZ-2-Own serendah RM105/sebulan, anda dapat memiliki 1.0 HP inverter aircond yang berkualiti. Bagi pengguna yang berminat untuk mendapatkan 1.5 HP inverter aircond, anda hanya perlu membayar RM115/sebulan sahaja. Selain itu, pakej EZ-2-Own juga termasuk pemasangan standard, waranti selama 5 tahun dan servis sebanyak 15x kali. Kini, dengan kerjasama ArtiqAir dan BSN, anda tidak lagi perlu risau tentang perbelanjaan bulanan yang tinggi.

price and service

Kenapa EZ-2-Own? 

Tawaran EZ-2-Own merupakan jalan penyelesaian pelanggan untuk menyewa dan memiliki ArtiqAir tanpa was-was. EZ-2-Own memberi peluang kepada pelanggan untuk menikmati suasana yang nyaman di rumah dengan pembayaran secara ansuran dan harga mampu milik. Lebih menarik lagi, pemilikan penuh akan diberikan kepada pelanggan setelah tempoh pembayaran selesai!

Servis kos yang efektif

Tahukah anda, pakej yang ditawarkan ArtiqAir merangkumi kos pemasangan standard unit aircond, service yang menyeluruh termasuk service indoor dan outdoor, servis biasa dan service kimia sebanyak 15 kali dengan kekerapan servis 4 bulan sekali serta waranti unit indoor dan outdoor aircond selama 5 tahun tanpa bayaran tambahan.

Rm105 sebulan

Dapatkan ArtiqAir anda melalui tawaran hebat ni! Jangan terlepas promosi kerjasama ArtiqAir dengan BSN. Sila klik sini jika berminat promosi BSN sebelum 31 Oktober 2023!

Share Post