YouTube video

Promosi Istimewa Untuk 17 Ribu Kakitangan Pos Malaysia

Promosi istimewa yang direka khas ini bakal dinikmati oleh 17 ribu kakitangan Pos Malaysia Berhad khususnya yang berkhidmat di Semenanjung Malaysia.
Diskaun Penyewaan ArtiqAir dan Jimat RM170!

Kuala Lumpur, 1 Julai 2024 – Dalam usaha untuk menawarkan kemudahan memiliki penyaman udara serta keselasaan menikmati udara yang segar di rumah, ArtiqAir telah berkolaborasi dengan Pos Malaysia Berhad dengan menawarkan promosi istimewa kepada kakitangannya.

Promosi istimewa yang direka khas ini bakal dinikmati oleh 17 ribu kakitangan Pos Malaysia Berhad khususnya yang berkhidmat di Semenanjung Malaysia.

Bermula dari 1 Julai hingga 30 September 2024, kakitangan Pos Malaysia Berhad berpeluang menikmati diskaun sebanyak 50% untuk tiga bulan pertama sewaan penyaman udara ArtiqAir.

Ini sekaligus memberi penjimatan sehingga RM170 untuk setiap satu unit penyaman udara ArtiqAir yang dimiliki pelanggan.

Dengan teknologi terkini dalam penyaman udara, ArtiqAir memastikan kualiti udara yang optimum di rumah atau pejabat anda, memberikan persekitaran yang lebih selesa dan sihat.

Maklumat Promosi:
 • Diskaun: 50% untuk tiga bulan pertama penyewaan ArtiqAir
 • Penjimatan: Sehingga RM170
 • Tempoh Promosi: 1 Julai – 30 September 2024
Cara mengaktifkan promosi:

Tempahan boleh dilakukan dengan mudah dan cepat, memastikan semua kakitangan dapat menikmati udara segar tanpa sebarang kesulitan.

Kolaborasi ini merupakan inisiatif ArtiqAir dalam mereka peluang kepada semua kakitangan Pos Malaysia untuk menikmati keselesaan penyaman udara setelah seharian bekerja dan berurusan dengan orang awam di kaunter Pos Malaysia.

Jangan lepaskan peluang ini! Segera layari laman web ArtiqAir atau hubungi perkhidmatan pelanggan kami.

Promosi Istimewa Pos Malaysia x AA
Promosi Istimewa Pos Malaysia x AA

Terma dan Syarat

 1. Promosi diskaun 50% adalah untuk pekerja Pos Malaysia apabila mereka menghantar pesanan mereka di https://artiqair.com.my/hubungi-kami/ sepanjang tempoh promosi.
 2. Diskaun 50% ke atas bayaran sewa ArtiqAir, hanya sah untuk 3 bulan pertama bagi setiap pembelian penyaman udara ArtiqAir.
 3. Pekerja Pos Malaysia boleh menggunakan kod untuk lebih dari satu pembelian penyaman udara ArtiqAir.
 4. Kod promosi hanya sah apabila ahli menghantar pesanan mereka di laman web ArtiqAir.
 5. Semua pembelian melalui promosi ini adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang ditetapkan di https://artiqair.com.my/
 6. ArtiqAir berhak untuk mengubah terma dan syarat ini pada bila-bila masa.
 7. Hanya satu promosi sah untuk setiap pembelian.
 8. Pekerja Pos Malaysia tidak dibenarkan menggunakan kod promosi ArtiqAir lain yang sedang berlangsung bersama promosi ini.
 9. Manfaat untuk Pekerja Pos Malaysia tidak boleh dipindah milik dan tidak boleh ditukar dengan wang tunai atau sebarang bentuk pampasan lain.
 10. Sebarang pesanan yang dihantar selepas 30 September 2024 tidak layak untuk mendapatkan promosi ini.
 11. ArtiqAir berhak untuk mengubah atau menamatkan promosi pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu. Sebarang perubahan akan disampaikan melalui saluran rasmi syarikat.

Share Post