YouTube video

Peraduan “Awak Sambung, Awak Menang” ASAM

Sertai peraduan "Awak Sambung, Awak Menang" (ASAM) dan berpeluang memenangi hadiah premium set gelas Amber edisi terhad yang bernilai RM499!

Akhiri Tahun 2023 Anda Bersama ArtiqAir:

Sertai Peraduan “Awak Sambung, Awak Menang” untuk Berpeluang Memenangi Set Gelas Amber yang Bernilai RM499!

#AwakSambungAwakMenang #KomenArtiqAir

Adakah anda bersedia untuk berkongsi kisah anda disaat kita menghampiri penghujung tahun 2023 ini? Jom, sertai kempen akhir tahun ArtiqAir“Awak Sambung, Awak Menang” di mana kisah anda penting, dan pengalaman anda patut diraikan. Inilah peluang anda untuk menjadi sebahagian daripada naratif kolektif yang menceritakan intipati 2023 melalui lensa kegembiraan dan menangi hadiah premium set gelas Amber edisi terhad yang bernilai RM499!

Kempen “Awak Sambung, Awak Menang” merupakan platform untuk anda meluahkan detik-detik yang menyentuh hati, pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan pengajaran hidup yang berharga yang telah memberi makna sepanjang tahun 2023 anda. Tidak kiralah sama ada anda telah menghadapi cabaran, mengalami pertumbuhan peribadi atau kejayaan yang diraikan, kisah anda patut didengar dan diraikan. Sertai kami dalam meraikan atau menghayati kisah-kisah yang bermakna untuk anda bersama seluruh rakyat Malaysia.

Butiran Peraduan

Tarikh Peraduan:

Tarikh Mula Peraduan: 20 November 2023

Tarikh Tamat Peraduan: 15 Disember 2023 @ 11:59PM

Sesi Pengumuman Langsung:

Pengumuman Pemenang: 19 Disember 2023 @ 09:00PM

Awak Sambung Awak Menang

Terma & Syarat

Sebelum menyertai kempen “Awak Sambung, Awak Menang”, sila baca dengan teliti dan patuhi terma dan syarat berikut:

 1. Tawaran ini adalah terhad untuk rakyat Malaysia sahaja.
 2. Peserta mesti mematuhi tema semasa berkongsi cerita diruangan posting ArtiqAir.
 3. Peserta mestilah komen di posting yang ditentukan (akan dipin oleh admin) supaya penyertaannya dikira.
 4. Peserta mestilah mempunyai sekurang-kurangnya dua daripada tiga akaun media sosial seperti Facebook, Instagram atau TikTok yang sah untuk masuk.
 5. Tempoh penyertaan giveaway bermula pada 20 November 2023 sehingga 15 Disember 2023 (pada 11:59PM). Semua penyertaan adalah sah dalam tempoh tersebut sahaja.
 6. Hadiah tidak boleh ditukar dengan wang tunai atau digunakan bersama-sama dengan mana-mana diskaun, promosi, baucar atau kad kesetiaan / keistimewaan.
 7. Satu pemenang akan dipilih berdasarkan komen yang mendapat paling banyak likes.
 8. Dengan penyertaan anda, anda memberi ArtiqAir hak untuk menampilkan karya anda di platform media sosial atau laman web rasmi kami.
 9. Pemenang akan diumumkan pada 18 Disember 2023 melalui akaun Facebook ArtiqAir secara langsung. Waktu akan diumumkan.
 10. Jika pemenang tidak menuntut hadiah mereka dalam masa tempoh masa yang ditetapkan, pihak ArtiqAir berhak untuk memilih pemenang baharu.
 11. Hadiah yang bernilai RM499 atau setara dengannya, tidak boleh dijual semula.
 12. ArtiqAir berhak untuk membatalkan kelayakan mana-mana peserta yang tidak mematuhi peraturan ini atau terlibat dalam sebarang bentuk aktiviti penipuan.

Marilah kita bersama-sama meraikan kesyukuran sepertimana ArtiqAir menghargai anda sebagai sebahagian daripada tunjang kepada perjalanan kisah ArtiqAir sepanjang tahun 2023 ini. Kongsi kisah kesyukuran anda, sebarkan kebaikan, dan sertailah kempen “Awak Sambung, Awak Menang” kami!

Untuk maklumat terkini mengenai kempen ini, kekalkan hubungan dengan saluran media sosial rasmi kami dan laman web. Bersama-sama kita menjadikan 2023 sebagai tahun yang akan dikenang, dipenuhi dengan kegembiraan dan kesyukuran.

Nota: Peserta mestilah meninggalkan komen sama ada di Facebook, Instagram dan TikTok.

Awak Sambung Awak Menang

Nikmati Promosi Hujung Tahun kami sepanjang kempen “Awak Sambung, Awak Menang”, dengan diskaun sebanyak 50% untuk bayaran bulan pertama dan PERCUMA 1 set gelas Amber edisi terhad!

Terma & Syarat (Promosi Hujung Tahun)

 1. Promosi Hujung Tahun ini sah bermula 22 November sehingga 15 Disember 2023.
 2. Pelanggan boleh menggunakan mana-mana kad bank sebagai metod pembayaran.
 3. Pelanggan akan mendapat 1 set gelas Amber edisi terhad secara percuma untuk setiap pembelian penyaman udara ArtiqAir sepanjang promosi ini berlangsung.
Share Post