YouTube video

Kempen BuyBack ArtiqAir – Raya 2024

Sertai Kempen BuyBack ArtiqAir dan dapatkan duit raya sehingga RM100! Tukar aircond lama dan gantikan dengan aircond baru di hari raya ini!

Kempen BuyBack: ArtiqAir Dijamin Bereh!

Mari sertai Kempen BuyBack ArtiqAir yang bermula dari 1 Mac 2024 hingga 30 April 2024!

#BuyBackArtiqAir #ArtiqAirDijaminBereh

Dapatkan peluang istimewa untuk menjimatkan dan meraih duit raya bersama ArtiqAir. Terdapat dua pilihan menarik untuk anda:

Pilihan 1: Dapatkan RM50 duit raya dengan menggantikan penyaman udara lama anda dan menukarnya dengan penyaman udara ArtiqAir.

Pilihan 2: Pembelian penyaman udara ArtiqAir tanpa menggantikan penyaman udara lama anda, anda masih boleh dapat RM100 duit raya!

*Tertakluk kepada Terma dan Syarat.

Butiran Kempen:

Tarikh Kempen:

Tarikh Mula Kempen: 1 Mac 2024

Tarikh Tamat Kempen: 30 April 2024 @ 11:59PM

Terma & Syarat

Sebelum menyertai Kempen BuyBack ArtiqAir, sila baca dengan teliti dan patuhi terma dan syarat berikut:

 1. Hanya satu promosi yang boleh digunakan bagi setiap pesanan / transaksi.
 2. Pelanggan tidak dibenarkan menggabungkan sebarang promosi lain yang sedang berlangsung dengan Kempen BuyBack ArtiqAir.
 3. Kempen Buyback sah dari 1 Mac 2024 hingga 30 April 2024. Pembelian diluar tempoh ini tidak layak untuk promosi.
 4. Untuk mendapatkan ganjaran Kempen BuyBack, pelanggan perlu mengambil pakej sewaan penyaman udara ArtiqAir. Ganjaran diberikan berdasarkan Pemasangan Selesai.
 5. Pelanggan mempunyai pilihan untuk melepaskan penyaman udara lama atau mengekalkannya.
 6. Terdapat dua pilihan untuk Kempen BuyBack:
  Pilihan 1: Pelanggan boleh menggantikan satu penyaman udara lama, tukar kepada penyaman udara ArtiqAir, dan menerima RM50 sebagai “Duit Raya”.
  Pilihan 2: Pelanggan yang tidak mempunyai penyaman udara untuk ditukar boleh memilih untuk menerima RM100 sebagai “Duit Raya”.
 7. Manfaat Kempen BuyBack tidak boleh dipindahkan milik dan tidak boleh ditukar dengan wang tunai atau sebarang bentuk ganjaran lain.
 8. ArtiqAir berhak untuk memeriksa kelayakan pelanggan dan menolak mana-mana individu yang didapati melanggar terma dan syarat ini.
 9. ArtiqAir berhak untuk mengubah atau menghentikan Kempen BuyBack pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu. Sebarang perubahan akan dimaklumkan melalui saluran rasmi syarikat.
 10. Pelanggan perlu mematuhi semua undang-undang dan peraturan yang berkenaan untuk layak mendapat Kempen BuyBack.
 11. Sebarang pertikaian yang timbul dari atau berkaitan dengan Kempen BuyBack akan tertakluk kepada penyelesaian oleh syarikat, dan keputusannya adalah muktamad.

Dengan menyertai Kempen BuyBack ArtiqAir, anda tidak hanya mendapatkan penyaman udara baru, tetapi juga dapat menyinari hari raya anda dengan keselesaan dan kesejukan. Jadikan rumah anda tempat terbaik untuk berkumpul bersama keluarga dan rakan-rakan, sambil menikmati udara segar dan bersih. Sertai kami sekarang untuk meriahkan dan menyerikan hari raya anda sekeluarga!

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen ini, kekalkan hubungan dengan saluran media sosial rasmi kami. Bersama-sama kita menyambut Raya 2024 dengan kegembiraan dan kesyukuran.

Klik di sini sekiranya berminat dengan tawaran hebat ini!

Share Post