YouTube video

Kolaborasi ArtiqAir dan BSN

ArtiqAir dengan bangga mengumumkan bahawa kami telah meneruskan kolaborasi korporat bersama Bank Simpanan Nasional (BSN) bagi tahun 2024 dan 2025, yang pastinya membawa pelbagai tawaran promosi  menarik.

Selaras dengan matlamat ArtiqAir untuk mempromosikan “miliki penyaman udara tanpa kerumitan atau hassle-free”, kolaborasi ini pastinya dapat memberi manfaat kepada lebih semua pengguna serta kakitangan BSN.

Perincian Tentang Promosi Eksklusif

Promosi yang bermula dari 15 Mei 2024 sehingga 30 April 2025 ini menawarkan diskaun 50 peratus untuk bayaran pertama sewaan penyaman udara ArtiqAir. Ini bermakna, pelanggan hanya perlu membayar RM52.50 untuk penyaman udara 1.0HP.

Selain itu, setiap pelanggan akan menerima Set Teh Amber eksklusif secara percuma dengan setiap pembelian penyaman udara ArtiqAir. Hadiah istimewa ini pastinya akan dapat menambah sentuhan istimewa di rumah setiap pelanggan. 

Jangan Lepaskan Peluang Ini!

Apa tunggu lagi? Sekiranya anda adalah pemegang kad BSN, cepat dapatkan penyaman udara ArtiqAir dan nikmati tawaran ini sepanjang tempoh promosi.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami di www.artiqair.com.my dan isikan maklumat anda.

ArtiqAir & BSN – Penyelesaian Pintar, Gaya Hidup Hebat.

Share Post